Pana in prezent Bitdefender nu a inceput demersurile pentru listarea pe bursa, dar compania s-ar putea lista in aproximativ doi trei ani, a declarat Florin Talpes, fondatorul Bitdefender, cel mai mare producator romanesc de securitate informatica si unul dintre cei mai mari jucatori la nivel global
“Nu am inceput vreun demers sa listam compania la bursa, dar este un target pe care il luam in calcul. Ne gandim de mai multe vreme sa mergem catre bursa, iar lucrul acesta se poate intampla im urmatorii doi-trei ani. Dar este mai putin important acest lucru. Ceea ce vrem este sa demonstram ca o echipa din Romania poate deveni lider mondial pe un segment semnificativ”, afirma Talpes.

Una dintre aceste zone este cel de virtualizare, a mai declarat Talpes, unul dintre cei mai cunoscuti antreprenori din Romania.

Citeste si "Florin Talpes: Putina lume stie ca un absolvent de IT poata castiga 1.000 de euro dupa un an"

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri