Sony, unul dintre cei mai importanti producatori de electronice si IT din lume a lansat primele smartphone-uri Xperia in cadrul Consumer Electronics Show 2012, unul dintre cele mai importante evenimente anuale dedicate inovatiei in tehnologie.
“Portofoliul Xperia va fi un punct cheie din strategia Sony bazata pe asigurarea conectivitatii intre smartphone-uri, TV, laptopuri si tablete”, a declarat Bert Nordberg, CEO al Sony Ericsson.

Toate smartphone-urile ofera acces la cele mai noi servicii de socializare si divertisment si pot fi conectate la alte dispozitive cu ecran (televizoare, laptopuri, tablete).

Cele mai noi modele Xperia prezentate la CES sunt:

· Xperia ion, primul smartphone LTE de la Sony Xperia ion va fi disponibil exclusiv in SUA, in reteaua AT&T din al doilea trimestru al anului 2012.
· Xperia S este primul smartphone din seria Xperia NXT - noua generatie de smartphone-uri Sony. Va fi disponibil la nivel global in primul trimestru al anului 2012
· Doua smartphone-uri noi pentru piata japoneza: Xperia acro HD, cu functii specifice pietei locale - port infrarosu pentru tansfer de informatii, portofel mobil si TV mobil si Xperia NX, o varianta a Xperia S pentru Japonia. Vor putea fi cumparate incepand din primavara.

Sursa foto:Sony Ericsson
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri