Compania americana Apple Computer Inc. a anuntat, miercuri, ca va incepe sa comercializeze o versiune a calculatorului sau personal iMac la un pret de 899 de dolari, noul produs urmand sa fie destinat pietei educationale.
Apple Computer a precizat ca noul iMac va avea un monitor plat cu o diagonala de 17 inchi si va fi echipat cu un procesor de 1,83 Ghz Core Duo furnizat de Intel Corp., cel mai mare producator mondial de microprocesoare, alaturi de o conexiune AirPort Extreme Wi-Fi. Noul sistem va rula sistemul de operare OS X version 10.4.6 si va avea pachetul iLife '06, care include programe precum iPhoto, iMovie sau iWeb, informeaza Rompres.

Noul produs este destinat sa inlocuiasca vechile eMac cu monitor CRT, insa isi face debutul pe piata intr-un moment in care toti marii producatori mondiali de calculatoare personale (Dell, Hewlett-Packard si Lenovo) incearca sa vina cu produse mai ieftine in incercarea de a cuceri o cota cat mai mare din piata echipamentelor educationale.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri