Star Storage, unul dintre cei mai importanti furnizori de solutii de stocare, arhivare si management al informatiilor din Romania, anunta numirea lui Daniel Ionescu in functia de marketing director, incepand cu luna octombrie 2015. Anterior, Daniel a detinut timp de 5 ani functia de strategic marketing director in TotalSoft si a ocupat pentru 10 ani functia de director de operatiuni Bitdefender.

Daniel va fi responsabil de definirea si implementarea strategiei de marketing Star Storage. Principalele obiective sunt alinierea portofoliului de solutii la tendintele pietei, consolidarea echipei de marketing si integrarea cu echipele de vanzari directe si prin parteneriate strategice internationale.

“Vad in Star Storage un potential mare de dezvoltare, bazat atat pe solutiile proprii de arhivare, cat si pe o abordare matura a tehnologiilor moderne, cum sunt aplicatiile mobile sau solutiile in cloud. Provocarea pe termen scurt este educarea pietei locale in a intelege avantajele cloud computing-ului si promovarea serviciilor vandute sub brandul StarVault”.

Daniel a absolvit Universitatea Politehnica Bucuresti si MBA-ul Romano-Canadian al Universitatii din Ottawa, cu specializarea in marketing.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri