Operatorul telecom RCS&RDS a anuntat joi ca a atins peste 2 milioane de abonati persoane fizice pe Digi Mobil, in doi ani de la relansare, oficialii companiei sustinand totodata ca ritmul de crestere va ramane similar. Pentru a reusi acest lucru, operatorul intra pe piata cu cateva oferte agresive.

Pe segmentul Digi Mobil rezidential, compania ofera celor care se aboneaza in perioada 1-30 aprilie 30 de gigabiti Internet Mobil, indiferent de abonamentul ales. Este o strategie menita sa atraga clienti de la concurenta sau sa ii convinga pe acestia sa isi faca un abonament secund. Totodata, clientii primesc gratuit un smartphone 4G Allview. Viteza maxima 4G este disponibila pana la 31.12. 2016.

Compania acopera in prezent 28 de orase cu Internet 4G, urmand ca pana la finalul anului numarul acestora sa atinga 100, dupa investitii „de zeci de milioane de euro”.

Totodata, compania va continua sa modernizeze magazinele fizice. Pana in prezent, 135 au trecut prin procesul de nou design, in crestere de la 100 la finalul anului precedent.

Totodata, incepand din 21 aprilie, clienti de servicii fixe Digi care isi porteaza numarul in reteaua Digi Mobil pot achizitiona smartphone-uri cu avans scazut cu pana la 50%. "Cea mai mare parte dintre clientii care cumpara telefoane mobile de la noi profita de cele 12 rate fara dobanda pe care o avem", puncteaza reprezentantii companiei.

Compania a anuntat totodata un numar de 2,7 milioane de clienti CATV, si un numar relativ constant de clienti pentru serviciile DTH, care nu mai prezinta o prioritate pentru companie - 0,7 milioane. Numarul de linii fixe era la finalul lunii martie de 1,4 milioane, in stagnare. "Ne asteptam ca numarul de clienti de telefonie fixa sa scada, in favoarea telefoniei mobile", spun reprezentantii RCS&RDS.

Principalii concurenti ai RCS&RDS sunt Telekom, Orange, Vodafone, precum si UPC Romania.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri