La un an de la lansarea pe piata din Romania a Vector Watch si a gamei de modele de masini BMW i, cele doua companii prezinta o editie limitata a ceasului inteligent cu o autonomie de 30 zile, pretul unui ceas ridicandu-se la 550 de euro.

Vector Luna BMW I Limited Edition este un ceas exclusivist, fabricat in 150 de unitati.

Produsul se distinge prin carcasa de culoare negru mat, numarul exemplarului fiind gravat pe lateral. Cureaua ceasului este stantata cu logul BMW i si este realizata din aceeasi piele folosita exclusiv in industria auto pentru modele BMW i. Aceasta se remarca prin faptul ca este tratata cu un extras natural din frunze de maslin, eliminand utilizarea de substante chimice. De asemenea, doar posesorii ceasurilor din aceasta editie limitata se vor bucura si de doua fete de ceas inspirate de designul BMW i3 si BMW i8.

“Pana la finalul anului estimam ca vom vinde toate ceasurile din colectia BMW i Limited Edition, poate chiar si usor mai devreme. Toate cele 150 de unitati au fost deja precomandate de catre distribuitori si lanturi de magazine din tari precum Romania, Franta, Elvetia, Italia, Tarile Baltice sau Australia, livrarile catre clienti urmand sa inceapa din luna decembrie. Vector Watch BMW i Limited Edition este si un cadou premium cu ocazia sarbatorilor de iarna. Pretul este de 549 euro”, spune, pentru wall-street.ro, Rares Florea, EMEA commercial manager Vector Watch.

Produsele Vector Watch se gasesc in total in 25 de piete, inclusiv in Romania.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri