Gecad Net SRL Bittnet Systems informeaza actionarii cu privire la incheierea cu succes a negocierilor pentru preluarea companiei Gecad Net SRL, si semnarea contractului de vanzare - cumparare, conform mandatului acordat administratorului unic prin hotararea AGEA nr. 6 din data de 26 aprilie 2017, conform unui raport publicat pe Bursa de Valori Bucuresti.

Preluarea se va realiza in 2 etape. In prima etapa, Bittnet va participa la majorarea capitalului social al Gecad Net SRL. Bittnet intentioneaza sa deruleze in luna august un plasament privat de obligatiuni corporative pentru a finanta achizitia tuturor partilor sociale in etapa 2. Data estimata pentru inchiderea (finalizarea) tranzactiei este 30 septembrie 2017.

Wall-Street.ro scria in aprilie despre intentia Bittnet de a achizitiona compania al carei actionar este Radu Georgescu. Astfel, Bittnet isi completeaza portofoliul de produse cu doua soft-uri la mare cautare in piata: Autocad si Kaspersky. Actionarii Bittnet au fost convocati in 26 aprilie sa aprobe achizitia Gecad pentru un maximum de 600.000 euro.

Data estimata pentru inchiderea (finalizarea) tranzactiei este 30 septembrie 2017.

Gecad Net face parte din grupul de firme detinut de cunoscutul antreprenor Radu Georgescu. Integratorul de IT are o vechime de 23 de ani si 50 de certificari detinute, printre care Autocad si Kaspersky, primul soft fiind la mare cautare in piata locala de firmele din automotive si inginerie. Astfel, prin achizitia Gecad Net, despre care CEO-ul Bittnet declara in raportul anual ca va dubla cifra de afaceri a companiei si va creste de 6 ori numarul de clienti, Bittnet Systems isi va completa portofoliu de produse, avand in vedere ca firma fratilor Logofatu nu ofera produsele Autocad sau Kaspersky.

Gecad Net este detinuta prin intermediul vehiculului olandez Concentric Holding de Radu Georgescu, fondatorul grupului Gecad, care in ultimii ani s-a metamorfozat intr-un fond de investitii, iar anul trecut a devenit oficial Gecad Ventures.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri