Cifra de afaceri a Konica Minolta Business Solution Romania a crescut cu peste 21% fata de anul 2005, depasind 13 milioane de euro in 2006, ca urmare a ritmului sustinut al vanzarilor de 104% pe segmentul echipamentelor functionale pe piata din Romania, potrivit NewsIn.

Pentru anul 2007, compania previzioneaza o mentinere a ritmului de crestere a cifrei de afaceri cu peste 20%, pana la 15 milioane de euro si a pozitiei de lider pe piata de multifunctionale laser color destinate mediului office. In 2005, cifra de afaceri a fost de 11,1 milioane de euro, iar profitul brut totaliza 312.000 euro.

La nivel european, pe piata echipamentelor multifunctionale color, Konica Minolta a inregistrat o crestere cu 67% a volumului vanzarilor in 2006, fata de 2005. Vanzarile de echipamente multifunctionale laser monocrom situeaza Konica Minolta pe locul intai ca volum al vanzarilor pe segmentul doi si patru, cu echipamentele bizhub 250 si bizhub 600. In ceea ce priveste piata din Romania, vanzarile pe segmentul 2 monocrom au inregistrat o crestere cu 48% fata de anul precedent.

Piata de multifunctionale laser color destinate in special mediului office a fost in 2006 de aproximativ 1.000 unitati din care Konica Minolta a avut o cota de piata de peste 48%, pozitionand compania lider pe piata, potrivit studiilor IDC. De asemenea, rezultatele anuale ale Infosource, situeaza Konica Minolta pentru al doilea an consecutiv, lider pe piata echipamentelor multifunctionale laser color destinate mediului office.

Konica Minolta Business Solutions Romania distribuie si asigura servicii pentru copiatoare, faxuri, imprimante, echipamente multifunctionale si ofera solutii complete de management al documentelor. Infiintata la 1 octombrie 2003, pe structurile companiei Minolta Romania, ca urmare a fuziunii dintre Minolta Co. si Konica Corporation, noua companie Konica Minolta Holdings, Inc. Konica Minolta Business Solutions Romania a pastrat structurile si canalele de vanzari ale Minolta Romania. Reteaua de distributie este momentan de peste 200 de parteneri.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri