Vodafone Romania a anuntat lansarea noilor servicii 3G broadband HSDPA, care aduc cele mai mari viteze de date mobile de pe piata romaneasca, de pana la 3,6 Mbps viteze de retea.
Incepand de astazi, clientii Vodafone Romania beneficiaza de viteze de transfer al datelor de pana la 2,8 Mbps, de doua ori mai mari decat pana in prezent, pentru o experienta obisnuita de utilizare.

Noile servicii Vodafone 3G broadband sunt disponibile in 23 de orase din Romania, cu o acoperire de 30% in randul populatiei: Bucuresti, Cluj-Napoca, Timisoara, Brasov, Iasi, Constanta, Craiova, Ploiesti, Sibiu, Oradea, Targu Mures, Arad, Pitesti, Galati, Braila, Satu Mare, Baia Mare, Bistrita, Bacau, Buzau, Alba Iulia, Turda si Deva.

„Dupa lansarea in premiera a serviciilor 3G broadband – HSDPA pe piata romaneasca, Vodafone este si prima companie ce ofera clientilor sai nivelul superior de performanta, care aduce cea mai mare viteza de transfer de date mobile din Romania, de pana la 2,8 Mbps, printr-un portofoliu complet de solutii de conectare mobila. Ne bucuram sa oferim noile servicii 3G broadband unui numar cat mai mare de clienti Vodafone prin extinderea retelei in 23 de orase din tara”, a spus Liliana Solomon, Presedinte si Chief Executive Officer, Vodafone Romania.

Clientii Vodafone pot beneficia de viteze superioare pentru transferul de date, de pana la 2,8 Mbps, cu extraoptiunea lunara de 5 USD, care se adauga la tariful abonamentului Vodafone 3G broadband ales: Mobile Internet cu 100, 200 sau 500 MB trafic inclus, cu preturi intre 10 si 25 USD / luna; Mobile Office cu 100 si 200 MB trafic inclus, cu preturi de 15, respectiv 20 USD / luna; Mobile Internet & Office, cu 1 sau 2 GB trafic inclus, cu preturi de 35, respectiv 49 USD / luna.

Intre 1 iunie si 30 iulie 2007, clientii Vodafone Romania beneficiaza de o noua oferta promotionala: trafic dublu de date inclus, pentru toate abonamentele 3G broadband, la aceleasi preturi ca si pana in prezent, pe toata perioada contractului, daca acesta este incheiat pe o perioada de minim 1 an.

Vodafone Romania pune la dispozitia clientilor sai un portofoliu complet de solutii de conectare mobila 3G broadband, la viteze de pana la 2,8 Mbps, care acopera toate nevoile de comunicatii mobile ale utilizatorilor, persoane fizice sau companii: Vodafone Mobile Connect Card 3G broadband, primul card de date 3G broadband din Romania pentru utilizatorii de laptop, Vodafone Smart Modem 3G broadband, care se adreseaza atat utilizatorilor de PC cat si celor de laptop si Express Data Card, pentru utilizatorii de laptop cu slot PCI Express.

Tot incepand de astazi, Vodafone Romania pune la dispozitia clientilor sai o noua aplicatie de conectare Vodafone Mobile Connect, compatibila cu sistemul de operare Windows Vista. Clientii Vodafone pot descarca aplicatia gratuit, pe site-ul companiei. De asemenea, solutiile de conectare mobila Vodafone Mobile Connect 3G broadband si Vodafone Smart Modem 3G broadband sunt disponibile si utilizatorilor de laptop-uri Apple Macintosh, cu sistem de operare Mac OS X 10.4 sau versiuni mai noi.

Serviciile 3G broadband - HSDPA sunt disponibile si in roaming, in 23 de tari/teritorii, prin 24 de operatori: Germania, Portugalia, Spania, Marea Britanie, Franta, Belgia, Austria, Bulgaria, Finlanda, Ungaria, Hong Kong, Elvetia, Olanda, Grecia, Italia, Irlanda, Polonia, Danemarca, Croatia, Israel, Noua Zeelanda, Japonia si SUA.

Vodafone Romania a prezentat prima demonstratie de servicii 3G broadband – HSDPA la viteze de retea de 3,6 Mbps la CERF, intre 9 si 13 mai 2007.

Vodafone Romania, o divizie a Vodafone Group Plc., inregistra 7.954.000 de clienti, la data de 31 martie 2007. Vodafone este cel mai mare grup de telecomunicatii mobile din lume, cu divizii in 25 de tari si retele partenere in alte 38 de tari. Cu o gama completa de servicii de telecomunicatii mobile de voce si de date, Vodafone ofera in prezent servicii catre 206,4 milioane de clienti din intreaga lume.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri