Novensys, cel mai important jucator pe piata solutiilor de management al informatiilor, a lansat in aceasta saptamana FoodVision, o data cu startul primei implementari pe care o realizeaza in acesta industrie. FoodVision este o solutie inteligenta capabila sa ofere functionalitati de trasabilitate si management al productiei. Acestor functionalitati li se pot integra arii functionale specifice unei solutii de management al informatiilor end to end: financiar, managementul lantului de aprovizionare, business inteligence, personal si salarizare, logistica, automatizarea depozitelor si a fortei de vanzari.

Solutia FoodVision se adreseaza companiilor procesatoare din industria alimentara, abatoarelor, companiilor distribuitoare de carne si alte produse alimentare precum si crescatorilor de animale.

“De-a lungul timpului Romania a fost scena unor scandaluri mediatice referitoare la contaminari ale unor produse alimentare. FoodVision este instrumentul necesar pentru orice companie care poate fi pusa intr-o astfel de situatie neplacuta de a retrage un produs de pe piata. Dezvoltarea unui astfel de sistem intern de localizare eficientizeaza atat procesele de identificare, retragere, comunicare in piata dar si costurile aferente acestor procese. Raportul cost de implementare – cost de imagine, in acest caz este net in favoarea implementarii unui astfel de sistem", a declarat Andrei Caunii, Managing Partner, Novensys.

Solutia poate integra cu succes echipamente diverse de ultima generatie cum ar fi: computere mobile, echipamente ce permit pick by voice, imprimante de coduri de bare, imprimante RFID, cantare, numaratori, termometre, echipamente care masoara cantitatea de grasime a carcaselor, etc.

Foodvision este bazata pe platforma Microsoft Dynamics NAV si este special dezvoltata, pe de o parte, pentru a sustine reglementarile in vigoare specifice industriei alimentare si pe de alta parte pentru a raspunde nevoilor specifice producatorilor si distribuitorilor din aceasta industrie: cresterea productivitatii, reducerea costurilor de productie si marirea vitezei de raspuns la cerintele pietei. FoodVision este conforma cu standardele HACCP, directiva 178/2002 a Uniunii Europene, reglementarile international Food Standard si trasabilitatea alimentara.

Obligativitatea raportarii performantelor in managementul deseurilor (animale), eficienta energetica, emisiile de carbon, ambalajele reciclate etc. amplifica si mai mult volumul de informatii ce trebuie procesate de aceasta industrie. Raportarile de genul “triple bottom line” se impun si in cadrul acestei industrii tot mai mult in ultimii ani. Tendinta in aceasta industrie este aceea de a scurta tot mai mult timpul de acces la informatie si de a reduce eficient costurile de productie.

In aceste conditii, existenta unui sistem integrat de management al informatiilor intr-o organizatie devine nu numai o conditie a incadrarii in normele legale de functionare dar si una a succesului.

Novensys si-a inceput activitatea de integrator in anul 1998 pentru ca in 2007 sa ajunga cel mai important jucator de pe piata solutiilor management al informatiilor. Novensys are o cifra de afaceri de 9,3 milioane USD in crestere cu 19% comparativ cu 2006. Pentru anul 2007 Novensys estimeaza o cifra de afaceri in crestere cu 30%, comparativ cu anul 2006.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri