Vodafone Romania a lansat serviciile de telefonie fixa pentru persoane fizice si companiile mici si mijlocii prin oferta \"Vodafone Acasa\", cu un abonament lunar de minimum patru dolari.
Liliana Solomon, CEO al Vodafone Romania, a explicat ca decizia companiei de a lansa telefonia fixa pentru segmentul rezidential a fost luata dupa efectuarea unui studiu la nivel global care arta ca peste 75% din clientii Vodafone ar fi dispusi sa se aboneze si la servicii de telefonie fixa al acestui brand.

Serviciile "Vodafone Acasa" sunt disponibile la nivel national in tota aria de acoperire a retelei GSM Vodafone Romania. Pretul unui abonament porneste de la patru dolari pe luna si un tarif unic de 0,05 dolari pe minut. in acest moment sunt diponibile patru tipuri de abonamente, "Vodafone Acasa", "Vodafone Acasa 75 +" la tariful de 7 dolari pe luna, , "Vodafone Acasa150 +" la tariful lunar de 10 dolari pe luna si "Vodafone Acasa Ore Favorite" ce include pana la 300 minute gratuite pentru convorbiri in reteaua fixa Vodafone si 300 minute gratuite pentru apeluri in alte retele fixe nationale.

La abonare clientii vor primi un telefon compatibil si o cartela sim. Serviciul de telefonie fixa Vodafone este disponibil initial pe telefonul SagemMyH10 si este oferit gratuit la activarea oricaruoi abonament "Vodafone Acasa", mai putin cel de patru dolari incheiat pe un an pentru care pretul telefonului va fi de sase dolari.

Numererele fixe Vodafone au prefixul 0372 urmat de alte sase cifre si pot accesa principalele retele nationale fixe si mobile, Romtelecom, Orange, Cosmote, Telemobil, RCS/ RDS si UPC Romania. Clientii care vor folosi servicii de telefonie fixa si mobila de la Vodafone vor primi o factura unica. De asemenea, ei au posibilitatea sa primeasca si sa trimita sms-uri de pe telefonul fix, precum si accesul gratuit la serviciul cost control si la serviciul de relatii cu clientii.

La 16 mai, compania a lansat un serviciu de telefonie fixa prin care clientii persoane juridice pot efectua apeluri la un tarif de 0,03 dolari pe minut, fara TVA, catre reteaua fixa a Vodafone si alte retele nationale fixe, incluzand Romtelecom, RCS&RDS si UPC Romania.

Vodafone a mai lansat acest serviciu si in Germania , Ungaria si Italia, in urma cu doi ani, iar, in primul an, numarul clientilor a fost de circa un milion in aceste tari.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri