Consumatorii americani au cheltuit suma record de 733 milioane dolari pe cumparaturi efectuate online in cursul zilei denumite "cyber-luni", ce lanseaza in mod traditional sezonul de cumparaturi pentru Craciun efectuate prin internet in SUA, a declarat marti compania comScore, conform AFP.
Ziua de "cyber-luni" este denumita astfel din cauza "febrei" cumparaturilor ce caracterizeaza in mod traditional internautii americani dupa weekendul ce urmeaza Zilei Recunostintei.

In anul acesta, achizitiile online au inregistrat o crestere de 21% fata de anul 2006. "Ziua de 26 noiembrie 2007 reprezinta un record in ceea ce priveste cumparaturile online, insa credem ca anumite zile din perioada urmatoare vor depasi nivelul inregistrat in cyber-luni, achizitiile putand depasi pragul de 800 milioane dolari", a declarat presedintele compania comScore, Gian Fulgoni.

O suma de peste 10,7 miliarde dolari a fost deja cheltuita pe cumparaturi online de la 1 noiembrie, conform studiului consacrat tranzactiilor realizate in perioada sarbatorilor de Craciun in SUA, efectuat de comScore.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri