Vodafone Romania lanseaza un nou modem USB pentru utilizatorii serviciilor 3G broadband, care poate fi folosit pentru laptopuri si pentru sisteme desktop si permite viteze de retea de pana la 3,6 Mbps si poate ajunge la 7,2 Mbps pentru urmatorul nivel de dezvoltare a serviciilor 3G broadband.
Noul modem lansat de Vodafone, Pebble USB Modem, anticipeaza introducerea, in viitorul apropiat, a serviciilor 3G broadband de pana la 7,2 Mbps si HSUPA (High-Speed Uplink Packet Access), protocol de comunicatii folosit in comunicatiile mobile 3G. Vodafone Romania este cea de-a 7-a divizie Vodafone care a lansat Pebble USB Modem anul acesta, dupa Marea Britanie, Portugalia, Spania, Grecia, Egipt si Ungaria.

"Noul modem incorporeaza deja tehnologiile HSUPA si HSDPA care vor permite viteze de pana la 7,2 Mbps, pentru nivelul urmator de dezvoltare a serviciilor 3G broadband. Cu Pebble USB Modem orice utilizator poate avea acces instant la Internet, la viteze 3G broadband, oriunde s-ar afla, la birou, acasa, sau in miscare. Acest dispozitiv, foarte usor de utilizat, raspunde nevoii clientilor nostri de a avea mobilitate, viteza si simplitate, atunci cand comunica. Lansarea acestui produs anticipeaza introducerea, in viitorul apropiat, a serviciilor 3G broadband la viteze de pana la 7,2 Mbps si HSUPA, o continuare fireasca a planului nostru de dezvoltare tehnologica" a spus Chief Executive Officer Vodafone Romania, Liliana Solomon.

Pebble USB Modem este un dispozitiv portabil de tip "plug and play". Pentru a putea avea acces la internet, utilizatorul trebuie sa conecteze dispozitivul la portul USB al unui PC sau laptop, iar software-ul inclus se va instala automat pe computer. in decembrie 2007, Pebble USB Modem a fost premiat, pentru design, cu distinctia „iF Product Design Award 2008", acordat de Forumul International de Design "iF".

Promotional, Vodafone Romania ofera dispozitivul Pebble USB Modem gratuit pentru abonamentul 3G broadband cu 8 GB de trafic inclus, incheiat pe o perioada de doi ani si la preturi incepand cu 24 euro, pentru celelalte tipuri de abonamente, se mai arata in comunicatul Vodafone.

Pana la 31 ianuarie 2008, clientii Vodafone Romania beneficiaza de oferta promotionala pentru serviciile 3G broadband care include reducere de 50% la abonamentul 3G broadband in primele trei luni - pentru abonamentele incheiate pe 2 ani. in plus, clientii Vodafone Romania beneficiaza de trafic lunar suplimentar, pe viata, pentru toate abonamentele 3G broadband, si anume 200 MB in plus pentru abonamentul Mobile Internet 200 MB, 1 GB pentru abonamentele Mobile Internet 1 GB si Mobile Internet 4 GB si 2 GB de trafic suplimentar, in fiecare luna, pentru abonamentul Mobile Internet 8 GB.

Vodafone Romania este primul operator mobil care a lansat serviciile 3G broadband – HSDPA in Romania, la 5 octombrie 2006. in prezent, serviciile Vodafone 3G broadband, la viteze de pana la 3,6 Mbps, sunt disponibile in 232 de localitati din tara, incluzand 58 de orase. Serviciile 3G broadband - HSDPA sunt disponibile si in roaming, in 26 de tari/teritorii, prin 33 de operatori (Germania, Portugalia, Spania, Marea Britanie, Franta, Belgia, Austria, Bulgaria, Finlanda, Ungaria, Hong Kong, Elvetia, Olanda, Grecia, Italia, Irlanda, Polonia, Danemarca, Croatia, Israel, Noua Zeelanda, Japonia, Luxemburg, Suedia, SUA si Malta.

Vodafone Romania, divizie a Vodafone Group Plc., avea 8,579 milioane de clienti, la 30 septembrie 2007. Vodafone este cel mai mare grup international de comunicatii mobile, cu divizii in 25 de tari de pe cinci continente si cu 241 de milioane de clienti, la care se adauga 39 de retele partenere.






Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri