Furnizorul si dezvoltatorul de solutii software SoftNet Development & Consulting (SDC) mizeaza pentru 2008 o cifra de afaceri de 12 milioane de dolari, cu 140% peste nivelul anului trecut, cand si-a dublat afacerile pana la 5 milioane dolari.
"Asa cum ne-am propus la inceputul anului trecut, am reusit sa ne dublam volumul afacerilor. In 2007, am investit in schimbarea completa a infrastructurii de servere si comunicatii a companiei. Pentru anul 2008, ne propunem o crestere de 140% a cifrei de afaceri si avem deja contracte semnate pentru o valoare mai mare decat incasarile de anul trecut", a declarat directorul general al companiei, Mihai Popescu.

Evolutia afacerilor a fost sustinuta anul trecut de toate liniile de afaceri ale companiei, respectiv cele de gestiune de documente si continut, care au avut o crestere de 80%, precum si de divizia de solutii bazate pe Oracle Applications, a carei activitate a inceput la sfarsitul anului 2006.

"Ne asteptam ca in acest an companiile si organizatiile guvernamentale sa se concentreze pe cresterea productivitatii si reducerea costurilor, obiective pentru care SDC ofera o gama de solutii", a adaugat Popescu.

Strategia SDC pentru 2008 consta in consolidarea relatiilor de afaceri cu beneficiarii, prin furnizarea de noi imbunatatiri ale aplicatiilor software.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri