High Tech Computer Corp. se poate lauda cu HTC Universal, noul telefon lansat de companie incepand cu septembrie 2005. High Tech Computer Corp. este prezenta si pe piata romaneasca, printr-un alt terminal al sau, celebrul SPV.

Ruland Windows Mobile 5.0, furnizat de Microsoft, telefonul 3G HTC Universal este o bijuterie din toate punctele de vedere. Cu o tastatura completa incorporata, care permite utilizatorilor sa creeze si sa editeze file cu aplicatii Microsoft Office, terminalul are o dimensiune de 131,6 x 79 x 21,6 milimetri si o greutate de 210 grame.

Bateria rezista la cinci ore de convorbire sau la 180 de ore de stand-by, iar ecranul are o rezolutie de 480 x 640 pixeli. Telefonul mai detine un procesor Intel Xscale de 520 MHz (ati citit bine) si o memorie ROM de 96 MB si RAM de 128 MB.

Interfetele radio sunt WCDMA, GSM tri-band si GPRS, fara EDGE (ceea ce nu este o problema in Europa, insa poate fi o problema in Statele Unite), iar telefonul detine si Wi-Fi si Bluetooth incorporate, precum si un slot de memorie SD/MMC pentru un GB si mai mult.

Cele doua camere incorporate servesc pentru video conferinte, respectiv fotografii de mare rezolutie (insa exista posibilitatea ca aceste functii sa fie schimbate dinamic intre cele doua camere).

Terminalul prezinta si un cablu de conectare mini-USB, ceea ce este extrem de practic din moment de reprezinta un standard al industriei, fiind folosit de foarte multe playere MP3 si camere digitale.



Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri