Cisco si Nokia au anuntat recent acceptarea solutiei combinate de comunicatii unificate mobile de catre un numar tot mai mare de clienti si de parteneri si implementarea reciproca a solutiilor de mobilitate.
Solutia Mobile Business de la Cisco si Nokia extinde capabilitatile telefonului Cisco Unified Internet Protocol (IP) la telefoanele inteligente Nokia Eseries in retele bazate pe arhitectura Cisco Unified Wireless Network pentru a oferi utilizatorilor experiente de comunicatii mobile neintrerupte in mediile de companie si in retelele celulare publice.

Cisco incepe sa instaleze telefoane inteligente Nokia Eseries pentru organizatiile sale de vanzari din Statele Unite, Europa si zona Asia-Pacific, in timp ce Nokia va incepe sa implementeze arhitectura Cisco Unified Wireless Network pentru birourile, laboratoarele si platformele de productie.

Actualmente, solutia Mobile Business de la Cisco si Nokia este implementata comercial la peste 100 de clienti – primaria orasului Biel (Elvetia), primaria orasului Maastricht (Olanda), Millipore (Statele Unite), Omicron (Austria), SESCAM (Spania), Tifco Hotels (Irlanda) si University of Arizona (Statele Unite). In plus, solutia combinata este in curs de testare in peste 600 de companii mari si IMM-uri.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri