Epson inaugureaza primul Centru de Solutii Industriale din Europa, la Meerbusch, langa Düsseldorf, prin intermediul caruia compania poate prezenta, in colaborare cu partenerii sai, solutii pentru pietele specializate.
Alaturi de parteneri tehnologici externi, Epson isi poate demonstra expertiza, prin prezentarea aplicatiilor pentru diviziile de grafica profesionala, retail si automatizare a activitatii industriale.

In urmatorii ani, este asteptata o crestere de 10% in pietele specializate, in special in segmentul imprimarii profesionale.

Vanzarile totale la nivel global in aceasta piata sunt estimate sa creasca de la nivelul de 12 miliarde de dolari in prezent, la aproximativ 20 miliarde de dolari la nivelul unui an, conform PIRA (Print Industry Research Association).

Tehnologiile dezvoltate de Epson, precum imprimarea micro-piezo, au atins un nivel superior al calitatii care permite companiei Epson intrarea pe aceste piete atractive cu produse complet noi. Folosirea noilor tehnologii conduce la reduceri substantiale ale costurilor si la eficientizarea productiei.

“Centrul de Solutii Industriale Epson reprezinta o parte importanta a strategiei noastre pe termen mediu-lung de concentrare pe nevoile dedicate ale pietelor specializate. Desi Epson este perceputa ca o companie producatoare de imprimante digitale si echipamente periferice, trebuie cunoscut ca acorda, in acelasi timp, o atentie considerabila solutiilor industriale”, declara Henning Ohlsson, Managing Director al Epson Deutschland GmbH.

“Obiectivul nostru este sa crestem volumul vanzarilor in zona pietelor verticale cu cel putin 20% pana in 2010,” spune Henning Ohlsson.

Centrul de solutii le ofera tuturor partenerilor o platforma remarcabila pentru a putea afla despre potentialul noilor piete prin exemple practice sau pentru a dezvolta propriile studii de caz.

Epson este lider global in produse de imagine, incluzand imprimante, proiectoare 3LCD si LCD-uri de dimensiuni mici si mijlocii.

Epson este o retea formata din 88,925 angajati in 109 de companii in toata lumea si este mandra de contributia continua la mediul economic global si al comunitatilor in care este localizata. Facand parte din corporatia japoneza Seiko Epson, grupul a avut vanzari consolidate de 1,347 miliarde de yeni in anul fiscal 2007.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri