Sincron, companie independenta care ofera expertiza in gestionarea electronica a proceselor functiunii de HR, a semnat un contract cu Cardinal Motors Ploiesti pentru managementul proceselor de recrutare si gestionarea bazelor de date de candidati, largindu-si astfel “parcul auto”, din care mai fac parte Dacia Group Renault si Toyota Romania.
Cardinal Motors Ploiesti, parte a grupului Cardinal Motors, prezent pe piata romanesca de aproape 15 ani, a ales solutia Sincron – software de recrutare – pentru a gestiona mai bine volumul important de candidati si proiecte si pentru a integra facilitati de raportare, accesul securizat online, precum si procese laborioase de analiza si comunicare, atat in privinta candidatilor, cat si atunci cand e vorba de beneficiarii directi ai recrutarii.

“Utilizam softul de recrutare Sincron pentru ca este un instrument de lucru foarte util si usor de utilizat. Multumita acestei aplicatii, cv-urile pot fi preluate direct de pe Internet, crescand in mod substantial viteza proceselor de recrutare”, a declarat Alina Bita, HR Manager, Cardinal Motors Ploiesti.

Unul din motivele pentru care Cardinal Motors Ploiesti a ales sa lucreze cu Sincron este acela de a intampina criza financiara internationala care se preconizeaza si modificarile pe care le va intampina piata auto.

SincronHR este o companie independenta care ofera know-how si expertiza in gestionarea electronica a proceselor functiunii de HR. Printre clientii SincronHR se numara: Dacia Group Renault, Rompetrol Group, Genpact, Toyota Romania, Wipro Technologies, Volksbank Romania, Germanos Telecommunications Romania, Mega Image si altele.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri