Genesys Systems, unul dintre cei mai importanti furnizori de sisteme si servicii IT de pe piata locala, a numit-o in ianuarie la conducerea diviziei de aplicatii software pe Andreea Marasescu, anterior aceasta fiind pentru aproximativ un an si jumatate specialist team unit lead in cadrul Microsoft Romania, filiala locala a celui mai important producator de software la nivel global.
Rolul Andreei Marasescu este de a accelera dezvoltarea diviziei de aplicatii software si de a gasi noi oportunitati de business pentru companie.

Totodata, ea va coordona departamentul de vanzari si marketing precum si departamentul tehnic din cadrul diviziei de aplicatii software.

„Prioritatile mele pe termen mediu sunt dezvoltarea echipei si a competentelor, imbogatirea portofoliului de solutii pe care le oferim clientilor nostri, precum si dezvoltarea relatiilor de parteneriat cu cei mai importanti furnizori de platforme si solutii software. In ceea ce priveste portofoliul de solutii, ne vom axa pe dezvoltarea si implementarea de sisteme customer relationship management (managementul relatiilor cu clientii), assets management, workflow si portaluri, precum si aplicatii la cerere, bazate pe tehnologii Microsoft si Java”, a declarat Andreea Marasescu (foto).

Marasescu a mai lucrat la Genesys Systems intre februarie 2004 si septembrie 2007, perioada in care a fost manager de proiect si director de solutii software, potrivit retelei de socializare profesionala LinkedIn.

Managerul este doctor in informatica economica si are peste 14 ani in domeniul IT&C, din octombrie 2007 lucrand la Microsoft Romania. Din mai 2008 a devenit specialist team unit lead al companiei de software si a coordonat echipa de prevanzari avand ca rol pozitionarea si vanzarea solutiilor Microsoft in conturile-cheie din Romania.

Anul trecut., Sorin Baltag, directorul general al grupului Genesys, din care face parte compania Genesys Systems estima ca afacerile firmei pe 2009 vor ajunge la 12-13 milioane de euro, asemanator cu cifra de afaceri din 2008, de 12,7 milioane de euro.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri