Microsoft, cel mai mare producator de software, vrea sa lanseaza obligatiuni convertibile cu maturitate in 2013 in valoare de 1,15 miliarde dolari, scrie BusinessWeek.
Sumele obtinute in urma ofertei vor fi folosite pentru achitarea unor datorii pe termen scurt, a anuntat compania intr-un comunicat de presa.

Microsoft ar putea acorda investitorilor posibilitatea de a cumpara obligatiuni suplimentare in valoare de 100 milioane dolari.

Rata de interes si alti termeni, cum ar fi rata de conversie, vor fi stabilite in timpul negocierilor.

In urma cu un an Microsoft a facut prima incursiune in pietele de capital, cand a emis obligatiuni cu maturitate la 5, 10 si 30 de ani in valoare de 3,75 miliarde dolari.

Microsoft este evaluata cu ratingul Aaa de Moody’s Investors Services si cu AAA de Standard & Poor’s.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri