Grupul Vodafone, cel mai mare operator de telecomunicatii la nivel mondial, va reduce cu 100 de persoane departamentul de marketing care in prezent numara 900 de angajati, scrie publicatia Brand Republic.
Decizia de a renunta la o parte dintre angajati (inclusiv dintre responsabilii de marketing din Marea Britanie) vine dupa aproape trei luni de consultari cu operatiunile de marketing din toata lumea ale companiei.

Divizia de marketing a Vodafone este responsabila de brandingul operatorului si promovarea produselor si totodata de cresterea notorietatii serviciilor de internet Vodafone 360, lansate anul trecut.

Vodafone este cel mai mare grup de comunicatii mobile din lume cu aproximativ 340 milioane de clienti si in jur de 80.000 de angajati la finalul lui martie anul acesta.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri