Samsung Electronics, al doilea mare producator de telefoane mobile la nivel mondial, anticipeaza vanzarea a 25 de milioane de aparate smartphone in acest an, peste tinta initiala de 18 milioane, transmite Reuters.
Aceste vanzari vor fi posibile ca urmare a popularitatii modelului Galaxy S, echipat cu sistemul de operare Android, a declarat JK Shin, seful diviziei de comunicatii mobile a Samsung, JK Shin, potrivit Mediafax.

"Livrarile de aparate smartphone vor depasi cu usurinta 20 de milioane de unitati, in acest an, ca urmare a vanzarilor mari de Galaxy S. Anticipam ca vanzarile ar putea atinge 25 de milioane de unitati in 2010", a spus Shin, prezent la expozitia IFA din Berlin.

Cu vanzari de 25 de milioane de aparate smartphone, Samsung va urca pe locul patru in lume pe acest segment, dupa Nokia, RIM si Apple.

In trimestrul al doilea, Samsung a avut o cota de 4,8% pe aceasta piata, potrivit companiei de cercetare a pietei IDC.
Pentru anul viitor, compania are o tinta de vanzari de 50 de milioane de unitati, a mai spus Shin.

Galaxy S este raspunsul Samsung la iPhone produs de Apple si primul sau smartphone, comercializat la nivel mondial, prin intermediul a circa 100 de operatori de telecomunicatii.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri