Utilizatorii de internet din SUA petrec mai mult timp pe reteaua de socializare Facebook decat pe motorul de cautare Google, potrivit datelor pe luna august ale companiei de cercetare comScore, scrie Asociated Press.
Internautii americanii au petrecut in august aproximativ 41,1 milioane de minute pe Facebook, adica in jur de 9,9% din timpul total in care au fost online, comparativ cu 39,8 milioane de minute pe site-urile companiei Google, printre acestea numarundu-se Gmail, Google news, site-ul de partajare de continut video YouTube.

Pe de alta parte, in iulie, utilizatorii americani au petrecut pentru prima data mai mult timp pe Facebook decat pe Yahoo. Site-urile Yahoo au fost folosite in august timp de 37,7 milioane de minute.

Astfel, in august anul acesta, internautii din SUA au fost pe Facebook in 9,9% din timpul petrecut online, 9,6% pe site-urile Google si 9,1% pe site-urile Yahoo.

Comparativ, in august anul trecut, internautii americani utilizau Facebook pentru aproximativ 5% din timpul petrecut online, un procent similar era inregistrat si in cazul Google, iar pe Yahoo, utilizatorii de internet petreceau anul trecut in jur de 12% din timpul in care erau pe web.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri