Pentru ca multi dintre voi v-ati dat cu parerea in legatura cu ultimul top 5 de pe situl nostru, ne-am decis sa va oferim saptamanal asemenea materiale. Iar daca asta nu este indeajuns, urmatoarele topuri vor fi legate intre ele, scriu jurnalistii de la playtech.ro
Astfel daca ultimul a fost un top 5 cu cele mai bune jocuri inspirate dintr-un film, acesta este dedicat celor mai proaste jocuri ce au la baza un film de succes.

Acest monstru de articol imi trezeste numai amintiri neplacute cand vine vorba de jocuri. Abominatiile ce urmeaza sunt menite sa omoare cu zile toti gamerii din lume, sau sa ii faca sa isi doreasca ca cimpanzeul care a gandit jocurile s-o sfarseasca intr-un laborator de testare nucleara. Filme bune, adaptate in niste jocuri absolut oribile, produse in mare graba pentru a iesi pe piata la timp, dar avand in comun cu originalul doar numele. Stiu ca probabil multi dintre voi au incercat cel putin o asemenea oaroare, fie ca a vrut sau nu, fie ca a dat peste el intamplator pe YouTube, intr-un fel te-ai lovit, la un moment sau altul, de un astfel de joc.

Locul 5 – Charlie’s Angels


In acest moment stau in fata monitorului si incerc sa nu debordez de furie. Inca din primul moment in care am auzit de acest titlu ceva nu suna bine. Cand am vazut primul trailer eram deja convins.

Cititi topul complet pe playtech.ro.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri