1&1 Internet, filiala locala a uneia dintre cele mai mari companii de gazduire web din lume, a ajuns in sase ani de la lansarea pe piata locala la 180 de angajati, dintre care 100 au fost recrutati anul acesta pentru centrul de cercetare si dezvoltare din Bucuresti.
Compania isi va mari echipa la peste 200 de angajati pana la sfarsitul acestui an datorita cresterii volumului de proiecte la nivel global.

1&1 Romania a fost infiintata in anul 2004, iar in centrul de cercetare si dezvoltare din Bucuresti compania este implicata in dezvoltarea a trei categorii de aplicatii software: servicii de gazduire web, programe suport pentru departamente ca financiar, vanzari etc., respectiv aplicatii care se adreseaza strict uzului intern.

Compania are subsidiare in mai multe tari europene, in SUA si in Filipine.

1&1 Internet AG, fondata in 1988, este o subsidiara a companie germane United Internet.

Compania are peste 9 milioane de clienti in toata lumea si 11 milioane de domenii gazduite.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri