Lantul american de cafenele Starbucks intentioneaza sa-si extinda operatiunile si in Bulgaria si a inceput deja recrutarea de personal pentru prima unitate a grupului care va fi deschisa la mijlocul anul viitor, potrivit Dnevnik.
Compania a pus deja anunturi in publicatiile locale pentru ocuparea posturilor vacante. Stirea a fost confirmata de DB Interconsult compania locala de management si resurse umane care ii sfatuieste pe reprezentantii Starbucks.

Compania greaca Marinopoulos va fi cea care se va ocupa de extinderea operatiunilor Starbucks in Bulgaria, dar si de patrunderea pe piata a retailerului francez Carrefour. Surse de pe piata locala au declarat ca Starbucks ar putea opta pentru expansiunea prin achizitie.

Starbucks s-a concentrat pentru moment pe deschiderea unei unitati la Sofia unde a semnat deja contracte pentru inaugurarea primelor locatii ale grupului american. Printre concurentii Starbucks din Bulgaria se numara jucatorii locali precum Onda si Coffee House, dar si cei internationali Costa Coffee, Coffeeheaven si Coffee Republic. De asemenea, McDonald's a intrat recent pe piata bulgara cu lantul de cafenele McCafe.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri