Compania aeriana SkyEurope a transportat in perioada ianuarie-noiembrie aproximativ 3,5 milioane pasageri, in crestere cu 30% compartiv cu aceasi perioada a anului trecut, potrivit NewsIn.
Raportul realizat de compania aeriana arata ca in perioada ianuarie-noiembrie 3.498.452 de pasageri au zburat cu SkyEurope, fiind inregistrata o crestere de 30% fata de aceeasi perioada a anului trecut, cand au fost 2.691.424 pasageri.

In luna noiembrie, s-a constatat o crestere de 61% a numarului de pasageri, ajungandu-se la 284.417 pasageri fata de aceeasi luna in 2006, cand au fost 176.363 pasageri.

Totodata, reprezentantii SkyEurope au anuntat ca vor lansa in 2008 noi curse din Bratislava (Slovacia) catre Tel Aviv (Israel) ceea ce va duce la dezvoltarea turismului in cele doua state. Pentru cresterea calitatilor serviciilor oferite pasagerilor, SkyEurope a introdus din luna decembrie posibilitatea modificarii online a datelor de rezervare a biletelor. Astfel, clientii companiei aeriene vor putea face modificari online legate de data calatoriei, locul in avion si date de contact.

Compania SkyEurope opereaza in Romania curse catre Roma (Italia) si Viena (Austria), iar din Viena exista conexiuni catre Barcelona, Amsterdam, Bruxelles, Paris, Atena, Sofia, Nisa, Venetia, Larnaca, Florenta, Tesaloniki, Zadar, Rimmini, iar din luna iunie catre Split si Dubrovnik.

SkyEurope este o companie aeriana low-cost cu baze operationale proprii in Viena, Bratislava, Budapesta, Varsovia, Cracovia si Praga. Operatorul aerian opereaza o retea de 92 rute pe 39 de destinatii in 19 tari europene si are peste 850 angajati.

Compania opereaza in acest moment exclusiv cu aeronave Boeing 737 Noua Generatie, flota avand o medie de viata de aproximativ noua luni, fiind cea mai tanara din lume. Flota este compusa din 16 aeronave, iar tinta este ca pana in 2011, numarul acestora sa ajunga la 32.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri