Managementul companiilor Eurocom Cable si CableTEL, doi dintre cei mai importanti jucatori pe piata de cablu si Internet din Bulgaria, au anuntat intentia de a-si uni operatiunile pe piata din Bulgaria, potrivit celor doua companii.
Eurocom Cable si CableTE intentioneaza sa isi consolideze afacerile pe segmentele de servicii de Pay TV, Internet broadband, telefonie fixa si telecomunicatii corporatiste.

“Consolidarea pozitiei noastre pe piata bulgara de cablu si telecom este urmatorul pas logic pe o piata a carei economie continua sa se modernizeze si sa devina mai sofisticata atat la nivel macroeconomic cat si la nivel micro, in sectorul telecomunicatiilor. Ne asteptam ca integrarea celor doua afaceri sa accelereze procesul de crestere a transparentei afacerilor din cadrul acestei industrii. Intentionam sa colaboram indeaproape cu autoritatile de reglementare nationale pentru respectarea si implementarea intregului cadru legislativ relevant pentru infrastructura de telecomunicatii si protejarea drepturilor de proprietate intelectuala intr-un domeniu in continua schimbare tehnologica si de continut”, a declarat Petyo Staykov, presedintele consiliului de administratie al Eurocom Cable.

Potrivit oficialilor celor doua companii, tranzactia deschide drumul spre extinderea si modernizarea industriei de comunicatii electronice din Bulgaria spre beneficiul utilizatorilor si consumatorilor.

Entitatea rezultata din semnarea acordului va deveni parte a grupul de companii condus de FN cable, care este detinut de WarburgPincus iar tranzactia este in prezent analizata de Comisia pentru Protectia Concurentei , care a fost notificata de cele doua companii in data de 23 mai 2008.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri