Profitul net al General Electric (GE) a scazut cu 18% in trimestrul al treilea, la 2,04 miliarde de dolari, in contextul unui declin peste asteptari al veniturilor, de 5%, la 35,9 miliarde de dolari, a anuntat grupul american, scrie Mediafax.
In trimestrul al treilea al anului trecut, GE a raportat profit net de 2,5 miliarde de dolari si venituri de 37,8 miliarde de dolari.

Actiunile GE au scazut cu 3% in perioada de pretranzctionare care precede deschiderea bursei americane, dupa ce unii investitori au fost ingrijorati de declinul vanzarilor grupului, percepand evolutia ca pe un semn ca recuperarea economica a SUA incetineste. Analistii anticipau venituri de 37,54 miliarde de dolari, potrivit Reuters.

"Sunt un pic ingrijorat de industria prelucratoare pe ansamblu", a afirmat Peter Sorrentino, manager de portofoliu la compania americana de investitii Huntington Asset Advisors.

Profitul net la noua luni a inregistrat un declin de 11%, de la opt miliarde de dolari in ianuarie-septembrie anul trecut la 7,1 miliarde de dolari in perioada similara a acestui an, potrivit raportului financiar al grupului.

Veniturile au scazut cu 5% si la noua luni, de la 115,3 miliarde de dolari anul trecut la 110 miliarde de dolari in 2010.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri