Casa de avocatura bpv Grigorescu Stefanica a asistat lichidatorul judiciar RTZ & Partners pe parcursul desfasurarii procedurii de desemnare a ofertei castigatoare prin care vor fi valorificate activele Moldomin SA.
Compania miniera se afla in procedura de insolventa incepand cu data de 4 noiembrie 2010 si are drept creditor majoritar Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF). Desemnarea ofertei castigatoare are loc la noua luni de la inceperea procedurii de valorificare a activelor
Moldomin SA. (Citeste aici mai multe despre tranzactie)

Echipa de avocati este condusa de Daniel Stefanica (foto), avocat partener si unul dintre coordonatorii departamentului de Litigii si Arbitraje al societatii.

In acesta perioada, echipa de avocati bpv Grigorescu Stefanica a asistat lichidatorul judiciar in redactarea documentelor aferente procedurii de valorificare a activelor, precum si in clarificarea si negocierea ofertelor participantilor la procedura. Pe fondul importantei activelor in curs de valorificare si a investitiilor previzionate care au condus si la dispute litigioase, societatea de avocatura a asigurat reprezentarea intereselor
Moldomin SA si a creditorilor acesteia si in fata instantelor judecatoresti.

Casa de avocatura va asista RTZ & Partners in continuare pentru negocierea si semnarea contractului cu castigatorul, precum si in vederea finalizarii procedurii de valorificare a activelor Moldomin.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Legal Business »



Setari Cookie-uri