Avocatul specializat in fiscalitate Gabriel Biris a spus cu ocazia lansarii primei sale carti ca una dintre problemele societatii romanesti este relatia anormala pe care statul o are cu contribuabilul.
"Contribuabilii sunt priviti din start ca niste evazionisti, iar aceasta relatie nu este normala. Majoritatea modificarilor aduse codului de pocedura fiscala creaza o pozitie de putere in favoarea statului", a spus Biris.

Gabriel Biris, membru fondator al casei de avocatura Biris Goran, cu experienta de peste 14 ani in domeniul fiscalitatii, a lansat o carte, denumita "Despre Fiscalitate, Competitivitate si Bun Simt", la editura Universul Juridic.

Avocatul a prezentat in carte o serie de modificari pe care el le-ar aduce Codului Fiscal, Codului de Procedura Fiscala si legii de combatere a evaziunii fiscale.

Despre evaziune, Biris a subliniat importanta eradicarii acesteia, intrucat "evaziunea este ca un cancer care mananca din tot".

Gabriel Biris este cunoscut drept unul dintre expertii in fiscalitate pe plan national si este specializat pe toate sectoarele acestui domeniu, cum ar fi consilierea privind structurile onshore si offshore, cel vamal si leasing.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Legal Business »



Setari Cookie-uri