Daca intentionati sa va petreceti concediul intr-un camping la munte sau pe litoral, autorulota sau caravana va poate oferi un confort similar celui dintr-un hotel de lux. Aceste adevarate case pe patru roti sunt echipate cu masa, banchete, dulap, frigider, aragaz, chiuveta, boiler pentru apa calda si toaleta ecologica. In plus, la firmele care comercializeaza rulote gasiti de vanzare si suporturi destinate transportului bicicletei, barcii sau skijet-ului.
In functie de dotari, de numarul de locuri si de model, pretul rulotelor se situeaza intre 9.500 si 55.000 de euro. Din gama Altea puteti opta pentru unul dintre modelele cu patru sau sase locuri, de diverse dimensiuni, cu bucatarie, baie, living si cu instalatie electrica 220V pentru incalzirea in sezonul rece. Acestea costa intre 9.500 si 11.500 euro.

Rulotele economice pentru trei persoane, seria Adria Action, echipate cu rezervor pentru apa rece, boiler pentru apa calda, aragaz cu doua ochiuri, chiuveta, WC ecologic, masa, banchete, dulap, frigider, plasa pentru tantari la toate geamurile si sistem de incalzire, le puteti cumpara cu numai 9.350 euro. Din seria Adora, la un pret de mijloc, puteti achizitiona unul dintre cele 11 modele, care ofera locuri de dormit pentru 4 -7 persoane. Si acestea au toate dotarile si costa intre 12.500 si 15.000 de euro.

Modelele Adiva au patru locuri pentru dormit, un design interior si exterior elegante, toate dotarile si sunt vandute cu 14.000-15.500 de euro. Mai scumpe sunt cele din seria Classica, adevarate hoteluri de cinci stele. Sunt mult mai incapatoare, au dotari si accesorii moderne si sunt destinate celor care doresc sa investeasca in confort. Pretul acestui model ajunge la 20.000 de euro. Mai putin folosite in transportul de agrement sunt remorcile auto. Pretul acestora variaza in functie de dimensiune si de greutatea maxima de transport. Cele care pot transporta pana la 2.000 de kg costa aproximativ 250 de euro, iar modelele cu o capacitate de pana la 3.500 kg au pretul de 700 de euro.

Sofer acasa

Autorulotele sunt insa o solutie ideala pentru vacanta fara cusur. De diverse dimensiuni, cu 4-6 locuri pentru dormit, mai scumpe decat rulotele, modelele din gama Fiat, Mercedes, Renault sau Vision au o linie rafinata, iar utilitatile lor se situeaza la cele mai inalte standarde de calitate. Autorulota Fiat are pretul de aproximativ 42.000 de euro, Renault ajunge la 45.000 de euro, iar Mercedes sau Vision costa 50.000, respectiv 54.000 de euro. Si o noutate: din seria Renault puteti achizitiona un Adria 3 WAY, care combina perfect facilitatile unei masini moderne cu cinci locuri, cu aer conditionat, airbag, ABS, radio cu CD, geamuri electrice, cu acelea ale unei autorulote de vacanta cu patru locuri de dormit. Este dotat cu aragaz cu doua ochiuri, frigider de 40 l, banchete, masa, dulapuri, rezervoare pentru apa curata si uzata si spatii pentru depozitare. Pretul este de aproximativ 32.000 de euro.

Barca pe capota pluteste usor

Daca plecati la drum cu autoturismul si rulota, pentru transportul barcii, al placii de surf, al caiacului sau al bicicletei puteti achizitiona un suport cu montare pe autoturism. Cel pentru barca are pretul de aproximativ 100 de euro, unul pentru surf - 60 de euro, iar pentru caiac - 50 de euro. Alte modele de suporturi pentru biciclete sunt cele cu montare pe carligul de remorcare. Modelul pentru doua biciclete costa 275 euro fara TVA, iar cel pentru trei biciclete are pretul de 310 euro fara TVA.

Alfaromtrans Str. Teilor nr 7, Pitesti
RomCaravan Bd. Expozitiei nr. 1-3, Bucuresti
MEDCHIM Bucharest SRL Calea Serban Voda nr. 193, Bucuresti
Trotus Grup SRL Bd. Lucian Blaga nr. 1-3, Satu Mare
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri