In aceasta primavara, o saptamana de concediu petrecuta in Europa s-ar putea sa nu mai reprezinte o vacanta pe care sa si-o permita multi, o data cu deprecierea masiva a monedelor din regiune.
Asadar, o sticla de bere in Roma ar putea sa va coste 3,8 euro, in timp ce, pentru o cafea in Cipru ati putea plati 4,5 euro. Cu toate acestea, euro nu este singura moneda care a devenit extrem de scumpa in ultima perioada, astfel incat, daca doriti sa va petreceti vacanta in Barbados, asteptati-va sa platiti si 152 de euro pentru a lua masa la restaurant.

Din acest punct de vedere, lucrurile nu stau mai bine nici pe continentul australian, asa ca acele persoane care intentioneaza sa-si petreaca vacanta la plaja vor plati in medie 8,3 euro pentru o lotiune de plaja cu factor de protectie 15.

Cu toate acestea, in contextul economiei actuale, unele destinatii turistice celebre au ajuns sa fie mult mai ieftine decat inainte, potrivit revistei Times.

Cele mai ieftine destinatii de vacanta din lume (Sursa: Times)

Loc Tara
1 Ungaria
2 Cehia
3 Thailanda
4 Africa de Sud
5 Malaezia
6 Turcia
7 Bulgaria
8 Kenia
9 Croatia
10 Spania

Cele mai scumpe destinatii de vacanta din lume (Sursa: Times)

Loc Tara
1 Barbados
2 Mexico
3 Brazilia
4 Australia
5 Italia
6 Statele Unite
7 Canada
8 Portugalia
9 Noua Zeelanda
10 Cipru
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri