Filmul "Somewhere", de Sofia Coppola, distins cu Leul de Aur la Festivalul de Film de la Venetia. Afla ce filme au primit celelalte distinctii!
Filmul "Somewhere", in regia Sofiei Coppola, care spune povestea unui actor de la Hollywood ce isi reanalizaza viata marcata de alcool, droguri si aventuri amoroase cand fiica sa ii face o vizita, a castigat, sambata, Leul de Aur pentru cel mai bun film la Festivalul de Film de la Venetia, scrie 9AM.

Spaniolul Álex de la Iglesia a obtinut Leul de Argint pentru cea mai buna regie si premiul Osella pentru scenariu pentru filmul pe care l-a prezentat in competitia oficiala - "A Sad Trumpet Ballad".

Pelicula "Essential Killing", in regia polonezului Jerzy Skolimowski, un thriller despre un detinut politic care incearca sa scape de fortele americane, a castigat Premiul special al juriului, precum si Copa Volpi pentru cel mai bun actor, distinctie artribuita actorului Vincent Gallo.

Citeste mai mult aici.

Sursa foto: imdb.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri