Citeste cele mai importante subiecte abordate de blogurile de business.
Pe Reporter Virtual puteti afla de ce pleaca jurnalistii cand pleaca, sau, mai bine spus, de ce unii jurnalisti aleg sa isi paraseasca meseria, intr-un nou interviu al seriei.

De data aceasta, Razvan Vintilescu, unul dintre cei mai premiati ziaristi romani, a fost cel supus tirului de intrebari, iar povestea lui se vinde bine dupa un chef al presei in care s-a sarbatorit libertatea de exprimare.

Orlando Nicoara se arata ironic la adresa celor care se simt amenintati de aplicatiile de tip check-in.
iOS-ul si Androidul te urmaresc pe unde mergi – sau ne place sa dam checkin din doi in doi metri ,dar “urlam” daca telefonul ne inregistreaza locatiile prin care trecem. Remember “celula” de acum multi ani? “Telefonul tau” stie unde esti si ce faci, obisnuieste-te cu ideea, scrie el pe blogul personal.

Pe Riscograma puteti citi despre banii de sub scut. Cea mai importanta consecinta nonmilitara a amplasarii scutului antiracheta in Romania ar putea fi deschiderea fluxului de investitii americane catre Romania, scrie in articol.

Pe o harta a investitiilor, parteneriatul strategic dintre Romania si SUA nu se vede aproape deloc. Primul pas semnificativ a fost venirea Ford la Craiova - o investitie substantiala, dar care pana acum e doar exceptia. La nivel de cifre, mai putin de 3% din capitalul strain investit in companiile romanesti vin direct din SUA, adica sub un miliard de dolari in ultimii 20 de ani.


BusinessDay.ro scrie despre ultima statistica a INS, potrivit careia 1,3 milioane de romani lucreaza saptamanal cel putin 46 de ore.
Din totalul populatiei ocupate, care totaliza 9,05 milioane persoane in ultimul trimestru al anului trecut, 8,1 milioane persoane au avut program complet de lucru, iar 0,95 milioane program partial.
Dintre cei care au avut program complet, potrivit cercetarii INS, 1,3 milioane au muncit efectiv 46 de ore pe saptamana sau mai mult, majoritatea lor fiind salariati.

Pagina de media ne anunta cine au fost castigatorii “Zmeurei de aur” pentru contributia adusa ingradirii libertatii de exprimare a presei.
Silviu Prigoana si Rosia Montana Gold Corporation, Ioan Ghise si CSAT au fost declarati repetenti la libertatea de exprimare.
Ei au primit “zmeura de aur a presei” pentru contributia adusa ingradirii libertatii de exprimare, in cadrul Premiilor FreeEx 2011, care s-au decernat aseara la Cheful Presei.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri