Cititi care sunt cele mai importante insemnari de business din blogosfera romaneasca.
De ce evolutia ajustata a PIB nu conteaza foarte mult in cazul Romaniei, citim pe businessday.ro. Daca dorim sa analizam evolutia PIB intr-o anumita perioada avem la indemana doua seturi de date – cele brute, si cele ajustate in functie de sezonalitate si numarul de zile lucratoare, datele ajustate fiind comunicate de INS incepand cu anul 2009. In tarile din vestul Europei si mai ales in SUA, evolutia ajustata a PIB de la un trimestru la altul este mai importanta decat evolutia anuala bruta, insa in Romania, efectul sezonier este extrem de mare, astfel incat, pentru a putea compara doua trimestre consecutive, INS trebuie sa ajusteze puternic cifrele brute, iar acest mod de calcul poate denatura serios datele initiale.

Pagini de Facebook utile pentru antreprenori, scrie Marius Ghenea pe blogul sau. Wall-Street a publicat ieri un top 10 cu pagini de Facebook utile pentru antreprenori, pe care il puteti gasi aici. Am fost foarte bucuros sa vad ca atat pagina de Facebook a cartii Antreprenoriat, cat si alte pagini de Facebook legate de organizatii sau programe in care ma implic sau cu care colaborez, sunt prezente in acest top: Schooforstartups Romania, Venture-Connect, FPP, etc.

Kaspersky: probleme cu Java. Platforma Java este tinta numarul unu pentru hackeri in primele sase luni ale anului 2011. Aproape jumatate dintre programele periculoase identificate in doua dintre cele mai importante kit-uri malware din acest an – BlackHole si Incognito – sunt exploit-uri pentru Java, spun specialiștii Kaspersky, potrivit lui Dan Dragomir.

Orlando Nicoara ne spune despre Campania High Definition Business. Pe scurt: Campania “High Definition Business”, cea mai ampla campanie de abonare la Ziarul Financiar si Business Magazin.






Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri