Cristian Burci a semnat un acord cu managementul Adevarul Holding pentru achizitia companiei de presa, acest acord permitandu-i lui Burci sa inceapa negocierile oficiale, au anuntat oficialii Adevarul Holding intr-un comunicat.
O decizie finala privind preluarea holdingului Adevarul de catre Cristian Burci va fi anuntata cel mai devreme in a doua parte a lunii septembrie, in prezent fiind in derulare operatiuni comune de analizare a documentelor si investitiilor.

Inca nu s-a ajuns la finalizarea tranzactiei, acest lucru fiind realizabil in urmatoarele zece zile, a precizat Cristian Burci.

Anuntul vine dupa ce Burci a declarat in exclusivitate pentru Pagina de Media ca acordul a fost semnat in aceasta dimineata, actele de preluare urmand sa fie incheiate in zece zile.

„Ziarele, revistele si toate celelalte produse media ale trustului vor continua sa promoveze aceleasi valori pe care le-au impartasit constant publicului cititor”, a mentionat conducerea editoriala Adevarul Holding

Adevarul Holding a fost infiintat in toamna anului 2006 de catre Dinu Patriciu, imediat dupa achizitia ziarului “Adevarul”. El include, printre altele, cel mai citit si cel mai bine vandut ziar din Romania, Click!, cotidianul quality Adevarul, revistele Dilema veche, Dilemateca, Forbes Romania, OK! Romania, Tango, Historia, Foreign Policy, licenta audiovizuala prin satelit, precum si postul de radio Click FM. Compania s-a dezvoltat in si in Ucraina, Italia, Spania, Belgia si Moldova.

Cristian Burci este recunoscut pentru activitatea si investitiile sale in mass media si publicitate. De numele sau se leaga aparitia primei agentii de publicitate din tara noastra, Graffiti/BBDO, lansarea canalului de televiziune Prima TV si a celui de radio Kiss FM. Burci a infiintat in aceasta vara Digital Catalyst Fund, un proiect online ce-si propune sa ofere consultanta antreprenorilor la inceput de drum din Europa si Statele Unite.



Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri