La prima sa participare in cadrul Computers & Electronics Romanian Fair (CERF), 3-7 mai, la pavilionul Romexpo din Bucuresti, COSMOTE invita publicul la standul sau pentru o serie de evenimente interactive si sesiuni de autografe si fotografii cu vedete pop cunoscute.

Prin conceptul sau unic in Romania, COSMOTE TE FACE CELEBRU, COSMOTE ofera vizitatorilor un minut de celebritate pe postul romanesc de muzica MTV. In cabina de transmisie COSMOTE, Catalin Maruta va modera o serie de mini-interviuri spontane cu vizitatorii care vor avea la dispozitie un minut sa cante, sa rada, sa danseze sau sa faca pur si simplu tot ce le trece prin cap. Cele mai spontane si amuzante reprezentatii ale participantilor vor fi transmise ulterior pe MTV

COSMOTE aduce inca o premiera la CERF 2006: conceptul de comunicare interactiva AI INTREBARI, AM RASPUNSURI. Aplicand politica onesta si transparenta de comunicare, membrii din echipa de conducere a companiei vor fi la dispozitia publicului pentru a oferi informatii despre produsele si serviciile COSMOTE si vor raspunde intrebarilor din partea vizitatorilor. Astfel, vizitatorii vor avea ocazia sa dialogheze direct cu CEO-ul COSMOTE, cu directorii diverselor divizii si cu alti reprezentanti ai companiei.

Prezenta companiei noastre la cel mai important eveniment al industriei de comunicatii din Romania se bazeaza pe comunicare deschisa, creativa si dinamica cu publicul, pe simplitate in abordare si transparenta informatiei, a declarat Costas Kapetanopoulos, Director de Marketing & Comunicare al COSMOTE.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri