Cosmote Romania a introdus pe piata abonamentul No Limit oferind clientilor comunicare nelimitata de voce, la nivel national, alaturi de comunicare nelimitata in retea prin text, video si imagini. „Clientii pot depasi acum limitele comunicarii standard si pot interactiona mai mult, chiar si cu oameni cu care nu au mai vorbit vreodata”.
“Lansam astazi o oferta in premiera pentru piata telecom din Romania. Aceasta le da clientilor posibilitatea de a comunica oricat de mult isi doresc, indiferent ce canal prefera – voce, mesaje text, imagini sau Internet”, a declarat Panos Makris, chief commercial officer, Cosmote Romania.

Planul tarifar No Limit le ofera clientilor comunicare de voce nelimitata (minute nationale si internationale in zona 1, minute in retea, minute pentru apel video si minute catre reteaua Romtelecom), comunicare prin mesaje nelimitata (SMS-uri si MMS-uri in retea) si 500 MB trafic de date.

No Limit este disponibil la 31 euro (TVA inclus) pentru clientii rezidentiali, atat cei noi, cat si cei existenti eligibili pentru reinnoirea de contract, pentru o perioada contractuala de 12 luni, pana la 9 august 2012.

Campania de comunicare pentru planul tarifar No Limit a fost construita pornind de la ideea ca “fiecare persoana pe care o cunoastem reprezinta o noua sansa de a trai o experienta unica” si se desfasoara pe TV, radio si online.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri