Cand e vorba de BIC Aparate de ras, Brands & Bears "rade" de trei ori mai bine decat oricare altii (ne referim fireste, la castigarea pitch-urilor pe aceasta categorie). Astfel, de trei ani incoace, categoria BIC Aparate de ras este castigata detasat de publicitarii ursi.

BIC (Romania) Marketing & Distribution este prezenta pe piata romaneasca ca si sucursala a Grupului BIC, din septembrie 1999. BIC (Romania) ofera o gama larga de produse de papetarie (instrumente de scris, markere, instrumente pentru colorat, corectoare si lipici), brichete (clasice, electronice, utilitare) si aparate de ras - BIC este principalul brand de pe piata romaneasca care comercializeaza aparate de ras consumabile cu 3 lame (Bic 3, Comfort 3 Pivot si Soleil). In plus, anul acesta BIC Romania a lansat divizia de echipamente pentru sporturi nautice BIC Sport (caiace, barci, echipamente pentru windsurfing si kitesurfing).

Pastrand traditia, anul acesta s-a mers pe un concept puternic din punct de vedere creativ si care sa fie pe limba targetului dat, adica barbati tineri, deschisi la minte si cu un chef nebun de viata.

Campania pentru 2006 este construita pe doua directii dinamice de comunicare. In acest sens, agentia a propus o abordare creativa, cat mai neconventionala al carei mesaj general sa se muleze perfect pe profilul targetului vizat.

Altfel spus, cu BIC vara asta "razi" tot ce inseamna distractie maxima, nu oricum, ci cu prietenii tai.

Echipa Brands & Bears - de acum experta in BIC Aparate de ras - este formata din: Tudor Potra - Director de Creatie, Cristina Lambru - Copywriter, Amandine Heyndricks - Art Director, Cristian Bencze - BTL Director si George Turliu - Production Manager, Andreea Vasile - Account Executive si Emanuel Grigorcea - Director Client Service

Din partea BIC Romania si-au concentrat fortele Mihaela Traistaru - Category Manager Lighters & Shavers, Daniel Barat - General Manager si Oana Achim Brand Manager BIC Sport

Fondata in 2002, Brands & Bears este o agentie independenta, full-service si detine in portofoliu clienti ca: Unilever Romania, JTI, URSUS Breweries, HVB Banca pentru Locuinte, OIM, Sarantis si pentru cel de-al treilea an consecutiv: BIC Romania
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri