Mihai Georgescu, cel care a condus operatiunile Wrigley pe piata locala timp de 21 de ani, este noul vicepresedinte al grupului Grivco (Grupul Industrial Voiculescu si Compania), un grup romanesc in care majoritar este omul de afaceri Dan Voiculescu si din care fac parte companii de productie, agricultura si media, inclusiv Intact Media Group.
Georgescu va coordona strategia si dezvoltarea zonei de bunuri de larg consum a grupului.

Mihai Georgescu este unul dintre cei mai apreciati si longevivi manageri din industria de bunuri de larg consum (FMCG), el aflandu-se din 1992 si pana anul acesta , la conducerea operatiunilor locale ale Wrigley, compania care are in portofoliu branduri precum Orbit, Skittles, Airwaves sau Solano.

In acesti 21 de ani, a ocupat, pe rand, functia de country manager Wrigley Romania (1992-2001), country manager Wrigley Polonia (2001-2004) si Managing Director Wrigley Balkan East (2004-2013).

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri