Dupa ce au facut echipa la Cliff Freeman & Partners si 180 Amsterdam, Adam Chasnow si Mark Schruntek vin sa jurizeze printuri europene la AdPrint.
Adam Chasnow, Director de Creatie, 180 Amsterdam, s-a alaturat agentiei in 2005. Intr-o agentie recunoscuta pentru munca pentru brandul Adidas, Adam supervizeaza la nivel global creatia publicitara pentru Amstel Bier, Motorola si Opel. Inainte de a se muta in Olanda, a lucrat la doua dintre cele mai premiate agentii de publicitate din America, Cliff Freeman & Partners si Goodby, Silverstein & Partners.

Munca sa pentru Churchs Chicken, Staples, FOX Sports, Mikes Hard Lemonade and Hollywood Video a primit numeroase premii, inclusiv One Show Gold Pencils, Cannes Gold Lions, British D&AD. Adam a mai jurizat la festivalurile CLIO, The One Show si Golden Drum. Adam si Mark au lucrat impreuna la Cliff Freeman & Partners si pentru cateva proiecte ale agentiei 180 Amsterdam.

Din 2006 Mark Schruntek este Associate Creative Director/Copywriter la TBWA\Chiat\Day NY. Mark lucreaza pentru toti clientii firmei, inclusiv pentru bradnurile Masterfoods(Starburst, Skittles si Snickers) si Sprint/Nextel. Inainte de a se alatura agentiei, Mark a lucrat un an de zile pe proiecte ale unor agentii precum180 Amsterdam, Mother, Strawberry Frog si Publicis.

De-a lungul carierei, a mai facut parte din echipele de creatie ale agentiilor The Martin Agency, Cliff Freeman and Partners si DeVito/Verdi si a fost distins cu numeroase premii la The One Show, Cannes, British D&AD, Communication Arts, the New York Art Directors Club si ADDY (pentru brandurile Staples, FOX Sports, Sauza Tequila, Daffys and Nick@Nite).

Festivalul AdPrint, singurul festival european exclusiv pentru publicitatea in varianta print, reuneste echipe de creatie din toata lumea pentru cea de-a opta editie, care se va desfasura in perioada 8-11 februarie 2007, la Brasov. Inscrierea lucrarilor se va face incepand cu 7 noiembrie 2006, nu mai tarziu de 15 ianuarie 2007.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri