The Practice – Part of Publicis Consultants | Worldwide a castigat licitatia organizata de Alcatel-Lucent Romania – o companie cu o activitate complexa constand in cercetare-dezvoltare, proiectare, instalare, mentenanta si consultanta in domeniul telecomunicatiilor. In cadrul licitatiei au participat 5 agentii de relatii publice de top; intregul proces de selectie a durat aproximativ doua luni de zile.
“Alcatel-Lucent este liderul pietei in care activeaza, un brand international de renume, o companie cu performante deosebite pe plan local si regional, care isi doreste sa-si faca simtita prezenta mai mult si in planul comunicarii. Este un client care se potriveste perfect filosofiei de lucru a companiei noastre si suntem siguri ca acest parteneriat va aduce satisfactii de ambele parti”, a declarat Gabriela Lungu, Managing Partner The Practice.

Agentia va oferi servicii de strategie de PR pentru comunicarea externa si interna, consultanta permanenta, creare si implementare de programe, comunicare B2B, relationare cu mass media si organizare a evenimentelor de relatii publice. Aceste servicii vor viza in primul rand activitatea din Romania, dar ocazional si activitatea din celelalte 12 tari pe care biroul din Romania al Alcatel-Lucent le coordoneaza.

“The Practice a castigat aceasta licitatie in primul rand pentru ca reprezentantii agentiei au reusit sa ne demonstreze ca ne pot fi parteneri de incredere pentru planurile noastre ambitioase. In plus, experienta lor se potriveste cel mai bine nevoilor noastre de comunicare. Suntem incantati de acest parteneriat si totodata convinsi ca impreuna vom atinge toate obiectivele pe care ni le-am propus”, a declarat Iulian Costea, Chief Marketing Officer in cadrul Alcatel-Lucent Europa de Sud-Est.

Echipa The Practice care a lucrat in cadrul pitch-ului a fost formata din Gabriela Lungu – Managing Partner si Stefania Stavrositu – Junior Partner, iar contul va fi gestionat de echipa formata din Alex Filip – Consultant si Mona Sandu – PR Assistant.

The Practice este o companie de consultanta in relatii publice axata puternic pe strategie si creativitate. The Practice lucreaza cu clientii sai in baza unor parteneriate pe termen lung, in viziunea specialistilor companiei acesta fiind modul de lucru cel mai eficient cu o agentie de relatii publice. Pe plan local, agentia este parte din Leo Burnett Group, unul dintre cele mai importante grupuri de comunicare din Romania. Agentia este totodata partenerul exclusiv in Romania al Publicis Consultants | Worldwide, reteaua internationala de consultanta in comunicare corporativa si strategii de relatii publice a Publicis Groupe.

Alcatel-Lucent, cel mai mare furnizor global de solutii de comunicatii, s-a format in decembrie 2006, in urma fuziunii dintre Alcatel si Lucent Technologies. Compania este prezenta in peste 130 de tari, are 79.000 de angajati si 5 domenii strategice de dezvoltare: comunicatii fixe, comunicatii mobile, convergenta, comunicatii pentru companii, servicii. Alcatel-Lucent Romania este centru de coordonare regionala pentru 12 tari din Europa de Sud-Est.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri