Dupa o legatura ce a durat mai bine de 5 ani cele 2 firme au decis sa intrerupa ceea ce a fost una dintre cele mai indelungate colaborari din piata.
Overspin avea in grija branduri precum: Chivas Regal 12 yo, Jameson, Ramazzotti, Wyborowa, Havana Club si altele. Timp de 5 ani a dezvoltat pentru brandurile Pernod Ricard proiecte de BTL, ATL, packaging, web design, PR si productie publicitara.

“Fara nici o modestie, s-a facut treaba foarte buna. Chivas Regal lider de piata incontestabil pe segmentul whisky Deluxe, Jameson lider in segmentuul Irish whiskey, Havana Club lider pe segmentul de rom, Wyborowa Exquisite lider pe segmentul vodka premium. Am deschis in comunicare categoria de digestive cu Ramazzotti, nici un alt brand din aceasta categorie neavand curaj sa se pozitioneze astfel. Nu e usor lucru sa iei niste produse fara nici un fel de comunicare si sa le transformi in branduri si in lideri intr-o piata socotita a fi una dintre cele mai dinamice”, declara Florin Maxim (foto), Managing Partner Overspin

Chivas Nights in Cuba-Republica del Sol il aducea pentru prima data in Romania pe DJ Ravin, Chivas Roullete in Bamboo prima activare a unui brand intr-un club premium, Chivas Regal Office Putting singurul turneu in birouri care a ajuns la editia a –IV-a, singurul gift pack Chivas Regal dezvoltat local si aprobat international de brand owner.

Havana Club a insemnat lansarea a 2 campanii internationale, ultima vara trecuta alaturi de “New Havana” trupa cubaneza si a avut un imens succes in randul celor ce s-au aflat pe litoral in Cucaracha sau Crush.

Lansarea Wyborowa Exquisite in Romania, vodka super-premium, a avut ca si strategie selectarea unui singur club, care timp de 3 luni a detinut exclusivitatea pe vanzare. Asezonarea cu evenimente de brand a dus ca dupa cele 3 luni, stocul pe 1 an sa fi fost epuizat in 2 luni iar Exquisite sa fi devenit top of mind pentru vodka premium.

“Alaturi de Pernod Ricard am descoprit, invatat, reinventat HoReCa si sectorul produselor premium si super-premium. Suntem printre putinele agentii din Romania cu experienta reala si demonstrata in aceste domenii datorita bugetelor pe care industria alcoolului le investeste aici. Au fost vremuri frumoase si proiecte senzationale. Le multumim si le dorim imes success in continuare!” Florin Maxim Managing Partner Overspin
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri