Societatea Romana de Televiziune (SRTV) intentioneaza sa plateasca 1,05 milioane lei, fara TVA, pentru asigurarea obligatorie de raspundere civila auto (RCA) si Casco a autovehiculelor pe care le are in dotare.
Contractul ar urma sa fie incheiat pe o perioada de 12 luni de la data atribuirii contractului. Termenul limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este de 9 decembrie, potrivit unui anunt publicat de sistemul electronic de achizitii publice, informeaza NewsIn.

Asiguratorii care participa la licitatie trebuie sa fi inregistrat o medie a cifrei de afaceri pe ultimii trei ani - 2006, 2007, 2008 - de cel putin 500.000 euro. De asemenea, trebuie sa fi incheiat cel putin trei contracte de servicii RCA si/sau Casco, a caror valoare sa fie egala sau mai mare de 100.000 euro fiecare, se mai arata in anunt.

Institutia va lua in calcul, printre criteriile de atribuire a contractului, oferta cea mai avantajoasa.

In 2008, societatea Romana de Televiziune (SRTV) a inregistrat un deficit de aproape 54 milioane lei, in conditiile in care cheltuielile totale au fost de 621,4 milioane lei, iar veniturile, de numai 567,5 milioane lei, potrivit raportului de activitate pe 2008 al institutiei.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri