Conferinta How To Web 2010, cel mai mare eveniment de antreprenoriat si tehnologie web din Europa de Est, va fi organizata intre 3-4 noiembrie 2010 la Hotel Intercontinental in Bucuresti.
Printre vorbitorii internationali care si-au anuntat prezenta la eveniment se numara: Loic Le Meur (CEO Seesmic si Fondator Le Web), Ramu Yalamanchi (CEO Hi5), Reshma Sohoni (CEO Seedcamp), Mike Butcher (Redactor-sef TechCrunch Europe), Christopher Grew (Orrick), Alex Van Someren (UKTI), Katy Turner (Eden Ventures) si Alex Hoye (CEO Latitude). Temele de discutie ale invitatilor se vor axa pe subiecte de interes pentru antreprenorii din zona tehnologiei web cum ar fi: inceputurile unei afaceri, finantarea acesteia, antreprenoriatul in Europa si oportunitati pentru acesta, cloud computing, servicii web, etc.

Evenimentul va reuni circa 500 de participanti si va cuprinde, pe langa panelurile de prezentari, un start-up corner unde antreprenorii aflati la inceput de drum isi vor putea prezenta produsele si vor putea primi feedback de la participanti Din programul conferintei nu vor lipsi workshopurile practice de tehnologie web si nenumarate alte posibilitati de networking.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri