MediaPro Distribution devine, incepand cu luna ianuarie, distribuitorul exclusiv al productiilor Warner Bros. Pictures in cinematografele din Romania.
Parte integranta a MediaPro Entertainment, divizia de continut a companiei Central European Media Enterprises, unul dintre cele mai puternice grupuri media din Europa Centrala si de Est, cu activitate in Romania, Cehia, Slovacia, Croatia, Slovenia si Bulgaria, MediaPro Distribution a adus pe piata locala titluri precum “The Twilight Saga”, seria “Step Up” sau “My Bloody Valentine”.

Printre lansarile cinematografice pe care MediaPro Distribution le va aduce pe marile ecrane din Romania se numara Yogi Bear (3D), Hall Pass, Sucker Punch, The Hangover Part II, Green Lantern (3D), Harry Potter, Horrible Bosses, Happy Feet 2 (3D), Sherlock Holmes 2.

MediaPro Entertainment include, printre altele, si Media Pro Pictures, Media Pro Studios, Pro Video, Media Pro Music & Entertainment, Cinema Pro si Hollywood Multiplex.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri