Grupul Tiriac Imobiliare a lansat cel de-al doilea proiect rezidential al sau, denumit Stejarii, un club de lux situat in nordul Bucurestiului, cu 535 de apartamente ce vor fi livrate in doua faze, cea mai ieftina locuinta costand 320.000 euro plus TVA.
Clubului rezidential Stejarii reprezinta o constructie inceputa in toamna anului 2006 si integreaza 19 cladiri cu un regim de inaltime de S+P+4E si cu un total de 535 de apartamente, cu cate doua pana la sapte camere, intregul complex fiind prevazut sa reziste la un grad seismic de opt grade.

Proiectul, construit pe o suprafata de 99.360 mp si inconjurat de o padure de stejari de 200 ha, protejata, reprezinta o valoare pe piata a investitiei de 230 milioane de euro. Prima faza consta in 286 de apartamente ce vor fi livrate in primul trimestru al anului viitor, locuintele avand suprafete cuprinse intre 108 si 604 de mp.

Clubul mai include o piscina semi-olimpica acoperita ce se poate transforma in piscina semi-deschisa vara, restaurant de zi si restaurant high cuisine, bar, trei terenuri de tenis outdoor si doua indoor, patru piste de bowling subterane, patinoar, pista de alergare in aer liber in zona padurii, beauty salon & spa.

Preturile pornesc de la 320.000 euro plus TVA, in cazul apartamentelor cu doua camere si ajung pana la 1,8 milioan euro plus TVA, in cazul penthouse-urilor cu sapte camere, in pret fiind incluse terasa, boxa si locul de parcare.

Clubul rezidential Stejarii este un proiect finantat de catre BRD Groupe Société Générale, Banca Nationala a Greciei si Banca Romaneasca. Compania de constructii este Bouygues Romania, arhitectul proiectului este Ionescu Arhitecture & Design, iar agentul exclusiv este compania de consultanta imobiliara Colliers International.

Primul proiect rezidential al grupului, Residenz- cartierul german, este situat in orasul Chitila, la 10 km de Piata Victoriei si va absorbi investitii totale de 70 milioane euro. Construit pe o suprafata de 68.230 mp, proiectul cuprinde 480 de locuinte, distribuite in 48 de cladiri de trei, patru sau cinci etaje. Apartamentele au suprafete cuprinse intre 66,06 mp si 178,20 mp. Complexul este construit in patru etape, ale caror termene de finalizare au fost stabilite in decembrie 2007, iunie 2008, decembrie 2008 si iunie 2009.

Tiriac Imobiliare este un grup de 21 de companii, prezent pe piata locala din anul 1994 si care face parte din grupul Tiriac Holding. Ca dezvoltator in domeniul imobiliar si al constructiilor, Tiriac Imobiliare a debutat pe piata de profil din Romania odata cu infiintarea Fergus Construct International, prima firma imobiliara a grupului Tiriac Holding.

Tiriac Imobiliare vrea sa atinga pana in anul 2010 o valoare totala de piata a investitiilor de 900 milioane de euro, prin dezvoltarea a cinci tipologii de proiecte: proiecte rezidentiale, centre de afaceri, proiecte de tip Shopping & Leisure si proiecte industriale.




Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Money »



Setari Cookie-uri