Uber lanseaza serviciul uberFAMILY in Bucuresti, prin care pasagerii pot comanda o masina echipata cu un scaun pentru copii care au intre 9 si 18 kg. Practic, printr-o apasare de buton poti comanda o masina care te va duce in siguranta la destinatie impreuna cu copilul tau. UberFAMILY este disponibil in Varsovia, New York, Philadelphia, Washington DC si acum si in Bucuresti.

„Transportul copiilor prin oras este dificil pentru multe persoane si foarte multi parinti se bazeaza pe masina personala pentru a se deplasa. Acum, cu noul serviciu uberFAMILY, acest lucru devine mult mai simplu pentru familiile cu copii mici”, conform oficialilor companiei.

Fiecare scaun de copil folosit pe platforma uberFAMILY detine certificare RCE R44/04 si fiecare sofer stie cum sa instaleze corect scaunul pus la dispozitie pasagerilor. Un membru al echipei locale Uber a verificat personal fiecare scaun. In plus, s-a folosit o verificare aditionala prin consultarea listei ADAC de teste efectuate pe diverse scaune de copii.

Mai multe informatii despre siguranta copiilor in masina sunt disponibile pe urbankid.ro, site de parenting pozitiv. „Avem si o surpriza pentru micii pasageri - pentru ca fiecare calatorie cu Uber sa fie cat mai placuta, masinile cu scaun pentru copil sunt dotate cu carti pentru cei mici de la Editura Litera Mica”, spune Nicoleta Schroeder, general manager Uber Romania.

O taxa în plus de 7 lei se va adauga la tariful cursei.

Oficialul companiei nu a declarat cate astfel de masini sunt disponibile in Bucuresti si care sunt timpii de asteptare medii pentru o masina echipata cu scaun pentru copil.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri