Infinit Solutions, una dintre cele mai importante agentii autohtone de digital, s-a extins in Olanda, Rotterdam, printr-un office local, conform oficialilor companiei.

Planul de expansiune nu se limiteaza la Olanda, agentia pregatind de peste 2 ani si alte 3 zone cheie din Europa si Orientul Mijlociu, zone care sunt parte din planul de business development pe termen mediu.

Odata cu ocazia extinderii, Infinit Solutions Agency intra si intr-un proces de rebranding devenind simplu Infinit Agency.

Noul website Infinit Agency va putea fi accesat la www.infinitagency.com.

In anul 2007, agentia independenta Infinit Solutions a fost creata de catre doi frati din Bucuresti, aceasta devenind rapid una dintre cele mai mari agentii digitale din Romania, deservind branduri precum Skoda, Porsche Romania, Microsoft, Praktiker, Ytong, Huawei, Honda, Angelini, CEC Bank, Generali si multe altele.

“Sper ca expansiunea grupului nostru romanesc spre alte meleaguri sa demonstreze ce pot sa faca de fapt romanii si ca avem foarte multe lucruri cu care ne putem mandri inafara tarii. Acestea sunt lucrurile pe care le lasam generatiei care ne urmeaza, fiind deci cele mai importante in opinia noastra”, declara Alexandru Cernatescu - Group CEO & Co-Founder - Infinit Agency.

Infinit este o agentie full service cu digitalul la baza, care ofera servicii la cheie de la consultanta si analiza de business pana la strategie, project management, servicii de creatie, web development (PHP - Magento, Drupal, Wordpress, Custom si .NET), mobile development (iOS, Android), media buying, planning si raportare prin agentia de media din grup, The MasterPlan Agency, si nu in ultimul rand, servicii de training, cursuri si masterclass-uri despre digital, tehnologie si marketing prin Infinit Academy.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri